Villamosáram-termelés napelemekkel

Naperőművek fejlesztése, tervezése és üzemeltetése

A Pohlen Solar csapatának mérnökei a fotovoltaikus erőművek koncepcionálásának és komplett megoldások fejlesztésének szakértői. Nemcsak maga a naperőmű, hanem a hasznosított tetőfelület, valamint az egész épülethéj áll a középpontban. Szoláris koncepcióink tervezése és megvalósítása alapvetően jövedelem-optimalizált, figyelembevéve az összes helyszíni adottságot - a maximális hasznosítás érdekében.

Ennek során a Pohlen Solar az elmúlt években a kereskedelmi és ipari létesítmények nyereg- és lapostetőinek hasznosítására specializálódott a Pohlen-csoporton belül. Ennek ellenére megoldásaink ugyanúgy alkalmasak zöld mezős vagy például kocsibeállók megvalósítására.


Fejlesztés

Napelemes projektek költséghatékony előkészítése

A projektelőkészítés keretében többféle teljesítmény-analízist készítünk, melyek lehetővé teszik a hatékony és pontos tervezést:

Mindezekkel együtt a teljes projektfolyamat szakértőiként állunk ügyfeleink rendelkezésére, miáltal a különböző szakmák közötti egyeztetés és ezek megnövekedett költségei is szükségtelenné válnak.

bezár

Tervezés

Átlátható projekttervezés

Az átlátható projekttervezés a gazdaságos megvalósítás alapköve.

Egy kézből nyújtunk sokrétű szolgáltatást:

Mindezekkel együtt a teljes projektfolyamat szakértőiként állunk ügyfeleink rendelkezésére, miáltal a különböző szakmák közötti egyeztetés és ezek megnövekedett költségei is szükségtelenné válnak.

bezár

Kivitelezés

Szolárprojektek gazdaságos megvalósítása

Projektjeinket a gazdaságos kivitelezést szem előtt tartva, tapasztalt projektvezetés felügyelete alatt valósítjuk meg:

bezár

Karbantartás és üzemeltetés

Napelemes rendszerek üzemeltetése

A naperőmű kivitelezése után is partnerek vagyunk. Szívesen átvállaljuk a rendszerüzemeltetést, kompletten A-Z-ig:

bezár

Rendszerfelújítás (re-powering)

Re-powering: optimalizálási lehetőségek kihasználása, gazdaságosság javítása

Meglévő napelemes rendszereket vizsgálunk felül az optimalizálási lehetőségeket szem előtt tartva.

Aktuális monitoring-eredmények és re-powering-koncepciók megmutatták, hogy a szolárprojektek célzott modernizálása kimutathatóan javítja az egész rendszer gazdaságosságát.

A Pohlen-Solar optimalizálási koncepciói a gazdaságossági számítások mellett szempontok és sarokszámok sokféleségén alapulnak, melyeket a re-powering koncepciók kidolgozása folyamán együttesen veszünk figyelembe:

bezár